• Vrijwilligers gezocht

  • Bijna elke sportvereniging dankt zijn bestaan aan de inzet van vrijwilligers. Ook onze club kan alleen bestaan door de inzet van vrijwilligers. Sommige zie je op en langs het veld (scheidrechters, coaches/trainers, teambegeleiders) of achter de bar in de kantine. Andere zijn een stuk minder zichtbaar, zoals de jeugdcommissie, kantinecommissie, financiĆ«le commissie, zuidascommissie, vertrouwenspersonen, de klusploeg, etc.

    Deze fantastische vrijwilligers maken het mogelijk dat onze jongens, meisjes, mannen en vrouwen en hun supporters kunnen genieten van hun sport.

    Nu hebben we bij sc Buitenveldert al veel vrijwilligers, maar nog niet genoeg! Er liggen nog heel veel mooie taken die opgepakt kunnen worden.

    Om ervoor te zorgen dat jullie weten waar we jullie inzet kunnen gebruiken, is er een vrijwilligerscommissie opgericht. Esther Geervliet, een vrijwilliger van het eerste uur, gaat deze commissie leiden. Wil je samen met haar aan de slag gaan om voor onze club nog meer vrijwilligers te werven, neem dan contact met haar op via vrijwilligerscommissie@buitenveldert.com.

    Binnenkort zal de vrijwilligerscommissie een mooi overzicht op deze site en social media plaatsen van de vrijwilligerstaken die door jullie kunnen worden opgepakt. Houdt het in de gaten want vrijwilligers bepalen de toekomst van de club!! En VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK!