• Voetbaldagen SC Buitenveldert groot succes
 • Zo’n 75 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar hebben in de voorjaarsvakantie (van 24 t/m 26 februari) met volle teugen genoten van de voetbaldagen van SC Buitenveldert. 
   
  Er waren allerlei leuke maar ook leerzame spelvormen zoals 1- tegen-1 situaties, aanvallen, verdedigen, omschakelen, afwerken en toernooivormenEr was een voetbalquiz voor elke leeftijd categorie. 
   
  Elke speler kreeg als verrassing een speciaal gemaakt SC Buitenveldert T-shirt, een drinkbidon en op de laatste dag was er een penalty bokaal met bekeruitreiking en de uitreiking van de meest sportieve speler. Iedereen ontving bij deelname van drie dagen een diploma met groepsfoto mee naar huis als aandenken. 
   
  Ter afsluiting van de laatste dag heeft onze Fanneke haar beroemde pannenkoeken gebakken voor de deelnemers. En het zonnetje scheen heerlijk. Het waren 3 onvergetelijke dagen en er werd na afloop al gevraagd wanneer het volgende voetbalkamp weer georganiseerd word.
   
  Complimenten aan Technisch Jeugd Coordinator Frank van der Zande, zijn rechterhand Arnout van Oers en al onze trainers en vrijwilligers voor de uitstekende organisatie en begeleiding.