• Upgrade van ons sportpark, kantine en kleedkamers
  • Upgrade van ons sportpark, kantine en kleedkamers 

    Wij hebben de afgelopen (Corona-)periode gebruikt om te investeren in de renovatie van ons sportpark. Meest in het oog springend zijn natuurlijk de nieuwe kunstgrasvelden (met nu p veld 3 ook dugouts!). Met de nieuwe velden zijn we ook verlost van de rubberen korrels. 

    Maar dat is niet het enige wat is aangepakt. Zo is de veldverlichting vervangen door LED lampen. Dit draagt niet alleen bij aan verduurzaming van de accommodatie, maar we hopen ook dat het regelmatig uitvallen van lichtmasten hiermee verleden tijd is. Ook in de kantine en kleedkamers hebben we de verlichting vervangen door LED-verlichting. Daarnaast zijn alle kleedkamers opnieuw geschilderd en hebben enkele kleedkamers nieuwe douches gekregen of is het tegelwerk vervangen. Ook zijn alle toiletten vervangen. Tot slot is het gehele dak van kantine en kleedkamers vernieuwd.

    Ook de komende periode blijven we werken aan een verdere renovatie. Zo willen we dit seizoen het schilderwerk buiten aanpakken.

    Al deze aanpassingen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat we tot 2028 - als de verhuizing naar de overkant van de Boelelaan is voorzien - kunnen blijven voetballen op een sportpark dat past bij onze sportieve ambities.