• Trainers welkom in onder- en middenbouw (jongens en meiden) voor seizoen 2023-2024
 • Trainers welkom in onder- en middenbouw (jongens en meiden) voor seizoen 2023-2024

  Ben jij een trainer die past bij de ambities van SC Buitenveldert en graag samenwerkt binnen een professionele trainingsstaf die gezamenlijk werkt aan het continue beter maken van onze teams, dan komen we graag met je in contact. Vooral in de middenbouw en onderbouw hebben wij nog ruimte voor trainers. Zowel bij de jongens als de meiden kunnen we nog trainers gebruiken.

  Profiel
  - bij voorkeur in bezit van trainersdiploma TC-3 of de ambitie deze te halen.
  - Je bent een trainer met ambitie en haalt het beste uit het team en jezelf. Je bent in staat spelers individueel te motiveren en door te ontwikkelen, zowel technisch als mentaal.
  - Je toont betrokkenheid, staalt ambitie uit en werkt nauw samen met andere trainers van meiden- en vrouwen selectie teams.
  - Je bent een teamspeler en helpt met het continue verbeteren van onze spelvisie en voetbaltechnische- en pedagogische ontwikkeling.
  Trainers die hun belangstelling kenbaar willen maken of nadere informatie willen, kunnen contact opnemen met Laurens ten Heuvel: hjo.buitenveldert.com@gmail.com of Wendy Lisse: tjc-middenbouw-meiden@buitenveldert.com.

  SC Buitenveldert: een betrokken club voor iedereen met een voetbalhart!