• Teamfruit in de Voetbal.nl app
 • Teamfruit in de Voetbal.nl app

  Een sappig mandarijntje in de rust, of liever een banaan voor extra energie voorafgaand aan de wedstrijd? Fruit is lekker, gezond én de ideale snack voor, tijdens of na het voetballen. Daarom introduceert Albert Heijn samen met de KNVB aan het begin van dit nieuwe seizoen Teamfruit. Een campagne gericht op een duurzame gedragsverandering onder de jongste sporters. Samen zorgen we voor een goede start van het voetbalseizoen.
  Voetballen kost veel energie en die moet natuurlijk worden aangevuld. Teamfruit geeft spelers een uitstekende energyboost, lest bovendien de dorst en is nog gezond ook! Na een appel, mandarijn of een handje druiven zijn alle spelers klaar om te knallen. Stimuleer daarom Teamfruit, zowel bij spelers als ouders. En neem zelf ook die appel of peer! Goed voor je eigen gezondheid en zo geef je eenvoudig het goede voorbeeld.

  Voor ouders is het fijn om van elkaar te weten wie het Teamfruit bij welke wedstrijd verzorgt. Daarom is er een functie toegevoegd aan de Voetbal.nl app. Onder het tabblad ‘Teamtaken’ kunnen ouders aangeven bij welke wedstrijd zij het Teamfruit verzorgen. Zo kan deze taak gedurende het seizoen over verschillende ouders worden verdeeld. Aanmelden voor Teamfruit doen ouders geheel vrijwillig.

  Voor meer informatie, zie
  https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/68049/teamfruit-lekker-gezond-en-de-ideale-energyboost-voor-bij-het-voetballen