• Seizoen afsluiting MO15-1
  • De meiden, die onder bezielende begeleiding, van Susan Elman (en leider Ben van Emden) hebben het seizoen afgesloten in Walibi. Omdat er veel meiden naar andere teams gaan hebben we besloten om er iets bijzonders van te maken.
    Door het seizoen heen ontstaan er voetbalvriendschappen en wordt het team hechter, je leert zowel als ouder en speler te oefenen met meerdere competenties die later in het leven ook belangrijk zijn: communicatie, zelfkennis, samenwerken wat uiteindelijk zal leiden tot het beter functioneren van het team. Vaak zijn betrokken ouders ook een win-win situatie. Je ziet dat een team dat beter functioneert, niet zozeer op doelsaldo, maar ook andere manieren kun je natuurlijk een Winning Team zijn. Zo zijn we al eens met het team in 2019 al eens naar het Womens WK in Valencienne (Frankrijk) geweest. Dit jaar kozen we voor een afsluiting met overnachting in Walibi Village.  Overdag met elkaar ‘Hard gaan’ in de attracties. ’s Avonds lachen, gieren en brullen. We hebben met zijn allen genoten van de maaltijden bereidt door een tweetal ouders en natuurlijk gingen de meisjes niet slapen.

    Het moraal van dit verhaal is dat een vereniging niet zonder vrijwilligers kan en de meiden ook niet. Kortom meld je aan voor een nieuw mooi seizoen als vrijwilliger van Buitenveldert. Het is een prachtclub met het hart op de juiste plek. 

     

    We waren voetballend wellicht niet het sterkste, maar wat zal ik dit team enorm missen, meiden bedankt en kijk weer uit naar mooie nieuwe dingen in het komende seizoen. Fijne vakantie!!!