• Seizoen 2023-2024 aftrap van het bestuur
 • Beste dames- en heren spelers  , jeugdspelers , trainers, coördinatoren, vrijwilligers , sponsorvrienden en ouders, 

  SC Buitenveldert wenst jullie allen een sportief succesvol voetbalseizoen toe en veel plezier als lid, vriend van onze vereniging met nagenieten in de derde helft van de wedstrijden op het terras en in onze verbouwde kantine op ons sportpark aan de Gustav Mahlerlaan. 
  Aandachtspunten voor allen is een bijdrage te leveren aan een positieve sportklimaat op onze club. Dat wil zeggen onze clubvisie verder uitwerken naar training strategie en gedrag van trainers en spelers op het veld.

  Onze visie van SC Buitenveldert is gebaseerd op de “ 4 D’s :
  - Diversiteit in instroom van spelers, trainers, coördinatoren;
  - Duurzame ontwikkeling van spelers en trainers in een positief sportklimaat met respect voor elkaar, tegenstander en wedstrijdleiding met inzet van kennis en innovatie;
  - Direct voetbal geïnspireerd op de Amsterdamsche Ajax school aan de Zuidas;
  - Derde Helft, die bijdrage levert aan teambuilding en samen genieten met spelers, ouders, vrijwilligers en trainers van het voetbal aan de Zuidas.

  Deze visie wordt verankerd in de alle geledingen van de club. Het bestuur heeft afgelopen maanden in strategische sessie met trainers en coördinatoren deze visie vertaald naar de strategie om de 4 D’s over te brengen naar alle spelers en trainers.
  Deze strategie zal het jeugdbestuur toelichten op de startbijeenkomst 23 augustus.

  We gaan er samen voor weer een succesvol seizoen bij SC Buitenveldert jeugdopleiding te realiseren.

  Vriendelijke groet,
  Namens het bestuur,
  Paul Rijnierse 
  Voorzitter SC Buitenveldert