• sc Buitenveldert presenteert de 'Buitenveldert Champions Quest!’ - update
 • Ben jij klaar om deel uit te maken van het meest ambitieuze meidenvoetbalproject van Amsterdam? sc Buitenveldert presenteert de 'Buitenveldert Champions Quest!’ 

  Voor wie?
  Wij zijn op zoek naar de meest getalenteerde voetbalsters uit 2004 t/m 2012, met een onverzettelijke winnaarsmentaliteit en de ambitie zich met de besten te meten. Die onder professionele begeleiding op het hoogste niveau van Nederland willen spelen in de MO15, -17 & -20. Als jij het talent en de wil hebt om te schitteren in de top van het Nederlandse vrouwenvoetbal dan maak je kans om deel uit te gaan maken van dit unieke project. 

  Het Selectieproces
  De Quest begint in februari met een serie van vijf zondagtrainingen, geleid door onze ervaren hoofdtrainer en assistent-trainers onder het toeziende oog van de HJO, technisch coördinator en de trainer van Vrouwen 1. 

  Deze trainingen zijn ontworpen om jouw vaardigheden, inzet en winnaarsmentaliteit te testen. Na deze serie worden per leeftijdscategorie 45 meiden gekozen die doorgaan naar de volgende ronde in april, waarna uiteindelijk 36 meiden worden geselecteerd voor de definitieve groep.

  Wat Wij Zoeken
  We nodigen meiden uit met de volgende kwaliteiten: winnaarsmentaliteit onverzettelijkheid, teamspirit, werklust, spelinzicht en een uitstekende techniek. 

  Spelplezier en een goede sfeer zijn essentieel, maar wij richten ons met name op speelsters die hun vreugde halen uit presteren op topniveau en zich willen meten met de beste teams van Nederland.

  Wat Wij Bieden
  Bij sc Buitenveldert bieden wij een omgeving waar je niet alleen groeit als voetbalster, maar ook als persoon. Je krijgt toegang tot professionele training, begeleiding van Fysiomed fysiotherapeuten en persoonlijke ontwikkelingsgesprekken. Deze unieke combinatie stelt je in staat om je volledige potentieel te bereiken.

  Aanmeldingsinformatie
  Mis deze kans niet om deel uit te maken van een team dat de ambitie heeft om te strijden om het kampioenschap van Nederland. Meld je nu aan via dit formulier en zet de eerste stap om onderdeel te gaan maken van een van deze selectieteams. Heb je nog vragen stuur dan een bericht naar Via bcq@buitenveldert.com onder vermelding van #BuitenveldertChampionsQuest"