• SC Buitenveldert MO17-2 Stunt op NK Toernooi te Boxtel
 • SC Buitenveldert MO17-2 Stunt op NK Toernooi te Boxtel

  De verwachtingen waren niet hoog, deelnemen na voorrondes in groep 3 was al top geweest, Als enige 2e team op dit Toernooi ingedeeld 
  in de voorrondes bij Assen (Hoofdklasse), Berghuizen (Kampioen Hoofdklasse) en Graaf Willem II (4e Divisie), niet de eerste en de beste tegenstanders dus.

  De 1e wedstrijd tegen Assen op kunstgras met het betere voetbal toch met 1-0 verloren ondanks de vele kansen, Assen kreeg 1 echte kans en die werd benut.
  De 2e wedstrijd tegen Berghuizen op gras (zijn we niet gewend) 
  werd een zware wedstrijd met veel kansen heen en weer. Mooie score van Melis en tegendoelpunten werden goed voorkomen, 1-0 gewonnen, top, we doen mee met het Toernooi en we groeien. 

  Voor Graaf Willem II werden we door trainster Assen gewaarschuwd, dus op onze hoede op naar wedstrijd nummer 3.
  Tegen alle verwachtingen in werden we door een supershot van Evy al binnen 1 minuut op voorsprong gezet, ja en dan weet je dat de 
  tegenstander alles op alles gaat zetten met nog 20 minuten te gaan maar alle tegenaanvallen hebben we keurig afgeslagen.

  Na deze overwinning stonden we met 6 punten dus gewoon in de finale van pool 1, buitengewoon! In de halve finale troffen we alweer een 4e divisie team, ditmaal Schaesberg. We begonnen sterk en kwamen al snel op 1-0 voorsprong door een goal van Rozemarijn. Schaesberg, niet het minste team, ging vol aan de bak en maakten dan ook na heel veel moeite de 1-1, vlak voor tijd kregen we de 2-1 ook tegen helaas, dus verloren.

  In de finale voor de 3 en 4 plek troffen we 4e Divisie kampioen DSVP, een wedstrijd die veel op en neer ging met wat zeer spannende momenten voor ons doel. Na een ruwe ingreep van een verdedigster van DSVP kregen we voordeel en hieruit konden we scoren, yes 1-0. Dit was ook tevens de eindstand en met een mooie derde plek op dit NK een heel goede afsluiter van dit seizoen.