• SC Buitenveldert Football Academy: maak gebruik van de vele mogelijkheden
 • SC Buitenveldert Football Academy: maak gebruik van de vele mogelijkheden

  SC Buitenveldert is verheugd in seizoen 2022-2023 te kunnen samenwerken met enkele voetbalscholen die een versterking vormen voor de leeromgeving en het voetbalklimaat bij de club onder de vlag van “SC Buitenveldert Football Academy Powered By….”. Deze samenwerking is een belangrijke aanvulling op het reguliere trainings- en wedstrijdaanbod van de club en past bij het willen zijn van een duurzame opleidingsclub (een van de vier D’s van ons clubbeleid). Aan de samenwerking zijn door de club duidelijke voorwaarden verbonden. Zo zijn de kernwaarden van de club onverkort van toepassing.

  Er kan vrijwillig aan trainingen door de onderstaande voetbalscholen worden deelgenomen door jeugdspelers en -speelsters die een stapje extra willen doen om zichzelf te ontwikkelen. Let op: deze trainingen komen niet in de plaats van de reguliere trainingen. 

  Voor deze aanvullende trainingen worden extra kosten in rekening gebracht, die rechtstreeks met de voetbalschool zelf moeten worden verrekend. Aanmelden kan via de website van de desbetreffende voetbalschool (zie hieronder). Ook niet-leden kunnen zich voor deze trainingen aanmelden.

   

  Met welke voetbalscholen werkt SC Buitenveldert samen?

  Hieronder een kort overzicht van de voetbalscholen (in alfabetische volgorde) waarmee SC Buitenveldert een overeenkomst heeft gesloten onder de naam “SC Buitenveldert Football Academy”. Let op: de genoemde tijden kunnen aan verandering onderhevig zijn, de voetbalscholen zijn hiervan altijd op de hoogte.

  Erelis van Amine Ennali
  Amine was jeugdprof bij Vitesse en Lazio Roma. De samenwerking met Amine zal bestaan uit het geven van additionele trainingen aan zowel leden van SC Buitenveldert als aan niet-leden op maandag en donderdag tussen 16.00 uur en 17.45 uur. Voor meer informatie, zie: https://erelis.nl/

  Golden Boys van Pascal Heije
  Pascal heeft als profvoetballer gespeeld voor Ajax, RBC Roosendaal, NEC en Go Ahead Eagles. Pascal gaat de training van de Jonge Sterren van SC Buitenveldert op woensdagmiddag en om de week op vrijdagmiddag verzorgen met zijn voetbalschool. Hij gaat verder Frank van der Zande (Hoofd Jeugdopleidingen Onderbouw) assisteren bij de training van teams in de onderbouw. Op woensdag (van 15.30 uur tot 17.00 uur) en vrijdag (van 17.45 tot 19.00 uur) is hij met zijn voetbalschool actief op onze velden. Aanmelden via pascalheije@hotmail.com. Pascals website gaat binnenkort live. 

  Gold Football van Hossam Hikal
  Hossam heeft als profvoetballer in het Egyptische jeugdelftal gespeeld met Mohammed Salah en in Egypte gewerkt voor Atletico Madrid en Feyenoord. Hij werkt tevens samen met de Duitse profclub FC Köln. De samenwerking met Hossam zal bestaan uit het geven van additionele trainingen aan zowel leden van SC Buitenveldert als aan niet-leden op vrijdag tussen 18.00 uur en 19.15 uur en op zondag tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Voor meer informatie, zie: https://www.goldfootball.nl/

  Next Level Futbol van Haci Bulut
  Haci heeft ervaring als profvoetballer bij Telstar, AGOVV, Kayserispor en Sariyer SK; hij was tevens jeugdscout bij FC Utrecht. Haci geeft al jaren techniektraining aan spelers van profclubs en topamateurclubs. De samenwerking met Haci zal bestaan uit het geven van additionele trainingen aan zowel leden van SC Buitenveldert als aan niet-leden op zondag tussen 12.30 uur en 16.30 uur. Voor meer informatie, zie: http://www.nextlevelfutbol.eu/