• SC Buitenveldert en Next Level Futbol slaan de handen ineen
 • SC Buitenveldert en Next Level Futbol slaan de handen ineen

  SC Buitenveldert werkt graag samen met voetbalscholen die waarde toevoegen aan het voetbalaanbod op onze clubaccommodatie.
  Een van die scholen is Next Level Futbol van Haci Bulut (oud-prof van Telstar, AGOVV, Kayserispor en Sariyer SK en jeugdscout bij FC Utrecht).

  Met ingang van komend seizoen trekken Buitenveldert en Next Level Futbol samen op onder de noemer “Buitenveldert Football Academy powered by Next Level Futbol”. Haci zal met Next Level Futbol additionele trainingen verzorgen voor leden van SC Buitenveldert en niet-leden op zondagen tussen 12.30 en 16.30 uur. Deze samenwerking is bedoeld als aanvulling op de reguliere trainingen voor leden die daaraan behoefte hebben en staat ook open voor niet-leden.

  Haci, die over een UEFA C-diploma beschikt, geeft al jaren techniektraining aan spelers van profclubs en topamateurclubs. De trainingen (voor verschillende leeftijden) zijn gericht op verbetering van technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden volgens zijn eigen methodiek. In augustus organiseert Haci enkele selectiedagen om deelnemers te kunnen indelen naar niveau, potentie en uitdaging.

  Geïnteresseerden kunnen zich via een aanmeldformulier op de site van Next Level Futbol aanmelden:  www.nextlevelfutbol.eu.