• sc Buitenveldert 50 Jaar
 • Misschien heb je er al iets over gelezen of gehoord, sc Buitenveldert bestaat 50 jaar! En om dat te vieren organiseren wij op Zaterdag 8 juni 2024 een speciale feestdag. Zie het programma in de bijlage hieronder. 

  's Ochtends en 's middags zijn er allerlei voetbalactiviteiten met medewerking van Panna Knock-out & Next Level Futbol voor al onze jeugdleden. Zorg dat je er bij bent!

  Einde middag begint er een Receptie / Reünie gevolgd door een dolle Feestavond met DJ en Feestzanger. Ben jij 18+, en ben of was jij op de een of andere manier aan sc Buitenveldert gelinkt, dan zouden we het heel leuk vinden om jou te mogen ontvangen!

  Vijf decennia van passie, inzet en sportiviteit hebben onze club gemaakt tot wat het vandaag is. Laten we samen terugblikken op de memorabele momenten en vooruitkijken naar een toekomst vol voetbalplezier.

  Oproep vrijwilligers:

  Het gaat een geweldige dag worden, maar zonder jouw hulp zijn we natuurlijk nergens. We zijn daarom op zoek naar mensen die die avond achter de bar willen staan, hapjes willen voorbereiden, willen opruimen / schoonmaken etc.

  Voel jij je geroepen om te komen helpen, meld je dan snel aan bij Willem en/of Rein achter de bar!