• Ryan Bachaus traint volgend seizoen de JO15-1 (zondag)

 • Ryan Bachaus traint volgend seizoen de JO15-1 (zondag)

  Ryan staat volgend seizoen voor onze jeugd van de JO15-1 (zondag) als trainer en coach. Ook zal hij Guyety Koolbergen in de JO19-1 bijstaan als assistent-trainer. Hij maakt de overstap naar sc Buitenveldert van Swift, waar hij dit seizoen de JO13-1 trainde. Hij heeft daar met veel plezier samengewerkt met Milano van den Burg, die volgend seizoen aantreedt als ons hoofd jeugdopleidingen. Die samenwerking zet hij graag voort bij sc Buitenveldert. Ryan zal als trainer-coach van de JO15-1 worden ondersteund door Joey Duboile.

  Ryan stelt zich voor:

  "Beste leden, vrijwilligers en supporters van S.C Buitenveldert,

  Middels deze weg wil ik mijzelf graag voorstellen als de nieuwe trainer van de JO15-1 en assistent-trainer van de JO19-1 voor het seizoen 2020/2021.

  Mijn naam is Ryan Bachaus, 21 jaar oud en geboren in Brunssum (Zuid-Limburg). Sinds enkele jaren ben ik woonachtig in Amsterdam vanwege mijn studie Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel loop ik stage bij Sport Entertainment Group, dit is een agentschap voor professionele voetballers.

  Enkele jaren geleden ben ik begonnen met mijn actieve trainerscarrière en heb ik ook mijn UEFA-C gehaald. Zo heb ik ook ambitie om voor mijn UEFA-B te gaan. Ik ben een ambitieuze, enthousiaste en positieve trainer die zowel de ontwikkeling van het individu als het team hoog in het vaandel heeft staan. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als (hoofd)trainer bij verschillende jeugdteams, zowel selectieteams als niet-selectieteams. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te kunnen gaan en hoop op een mooi en sportief seizoen.

  Indien u meer over mij wilt weten of gewoon een praatje wilt maken is dit altijd mogelijk.

  Met sportieve groet,
  Ryan Bachaus"