• Ron Stoffels HJO O15 t/m O23
  • Ron Stoffels wordt HJO O15 t/m O23 bij de jongens. Hij volgt Laurens ten Heuvel op. Ron was in het verleden onder andere HJO bij De Dijk en hoofdtrainer van zaterdagselectie van De Dijk. Sinds twee jaar is Ron assistent-trainer bij onze Zaterdag 1. Ron wordt verantwoordelijk voor de jeugd vanaf de O15 tot en met de O23 jongens. Laurens zal dit seizoen afmaken en samen met Ron zorgen voor een goede overdracht van de werkzaamheden. 

    "De jeugd van Sc Buitenveldert heeft veel potentie en zit weer in de lift. Ik zie er enorm naar uit om samen met de trainers en de technische staf verder te bouwen aan een nog betere jeugdopleiding" , aldus Ron Stoffels.

    "Met veel plezier heb ik afgelopen jaren als HJO bij sc Buitenveldert gewerkt. Ik wens Ron en de trainers alle succes de komende jaren", zegt Laurens ten Heuvel.

    "Ron is een echt voetbaldier. Met zijn kennis en ervaring is hij een perfecte aanvulling op de technische staf van Sc Buitenveldert. Daarbij wil ik Laurens bedanken: hij heeft de afgelopen drie jaar een grote bijdrage geleverd aan de weg omhoog die we hebben ingeslagen", zegt Bertholt Leeftink, bestuurslid technische zaken.

    Ook jeugdvoorzitter Sebastian Reyn spreekt zijn waardering uit voor de positieve bijdrage die Laurens als HJO heeft geleverd: “Laurens functioneerde bij Sc Buitenveldert als uiterst plezierige en betrokken HJO met een duidelijk voetbalhart. Ik verwacht dat Ron met zijn ervaring als HJO ons nog verder kan brengen en zie uit naar de samenwerking met hem."