• Ridwan Schouten trainer van JO18-1 en lid technische staf
 • Ridwan Schouten trainer van JO18-1 en lid technische staf

  De huidige assistent-trainer van FC Utrecht JO15-1 kiest de komende jaren bewust voor SC Buitenveldert. Het profiel van SC Buitenveldert in de Amsterdamse voetbalregio spreekt hem namelijk zeer aan. Gelet op zijn kennis en ervaring op voetbalgebied, is de club blij met zijn komst. Ridwan beschikt bovendien over een UEFA B-trainersdiploma.

  Het komende seizoen wordt Ridwan de trainer-coach van onze JO18-1. Ook treedt hij als technisch jeugdcoördinator bovenbouw toe tot de technische staf onder leiding van Milano van den Burg (Hoofd Jeugdopleiding).

  Ridwan stelt zich voor:

  “Mijn naam is Ridwan Schouten, ik ben 26 jaar en studeer momenteel Toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast ben ik momenteel werkzaam als assistent-trainer van FC Utrecht O15. Op dit moment ben ik al 11 seizoenen te vinden op het veld als trainer. Ik begon op mijn 15e met training geven aan de Mini's en F-jes. In de 11 seizoenen als trainer ben ik werkzaam geweest bij SV Rap, Roda23, Zeeburgia en FC Utrecht. Ik kijk er erg naar uit om komend seizoen aan de slag te gaan bij SC Buitenveldert, als trainer van de O18 en als TJC bovenbouw.”

  Welkom, Ridwan! En veel succes met onze jeugd!