• Parkeren bij sc Buitenveldert
 • Vanaf eind april 2020 is het niet meer mogelijk om te parkeren op de ‘Boeletuin’parkeerplaats van de VU. Deze is permanent gesloten in verband met de bouw van de nieuwe wiskunde en natuurkunde faculteit van de VU.

  Parkeren kan in de parkeervakken op straat aan de Gustav Mahlerlaan. Van ma t/m zaterdag 09:00-19:00 geldt betaald parkeren. Tarief is 6,50 per uur. Na 19:00 en op zondag is (nog) vrij parkeren.

  Vanaf nu kan er ook  geparkeerd worden in de VU garage P3 (zie plaatje) aan de Van der Boechorststraat 5a (bij Acta gebouw de Boelelaan oversteken naar de Van der Boechorststraat en dan na 30m linksaf). Op P3 kan geparkeerd worden voor voor hetzelfde  (wijizgingen voorbehouden) tarief van € 2 als gold voor Boeletuin’ parkeerplaats. Het parkeerkaartje kan opzelfde wijze betaald worden in de kantine. 


  Met trainers en vrijwilligers die afhankelijk zijn van de auto om bij sc Buitenveldert te komen worden aparte afspraken gemaakt.

  P3 VU Campus - Info

  Komt u voor de Vrije Universiteit? Onder het multifunctioneel Nieuwe Universiteitsgebouw ligt de parkeergarage P3 VU Campus. Deze 3-laagse garage biedt plaats aan 600 auto's en 1600 fietsen en telt 24 laadplekken voor elektrische auto’s. 

  Op de A10 neemt u afslag s108 (VUmc) en daarna volgt u de borden P3 VU Campus. De voetgangersuitgangen komen uit op de De Boelelaan en op VU Campusplein.

  Navigatie adres
  Van der Boechorststraat 5a, 1081 BT Amsterdam 

  Maximale doorijhoogte:
  2.10 meter

   

 • 11