Jonge Sterren

ING Oranje is voetbal

Plezier in voetbal, plezier met elkaar en met de ouders

Dat staat centraal bij het voetballen bij de Jonge Sterren van Buitenveldert. Op woensdagmiddag trainen we van 14.30 tot 15.30 uur. Op zaterdagochtend spelen de kinderen onderlinge wedstrijden vier tegen vier in tenue's van bekende voetbalclubs. We spelen komend seizoen 2018 - 2019 met kinderen die geboren zijn in 2012 en 2013. De kinderen uit geboortejaar 2013 spelen op zaterdagochtend van 08.30 - 09.15 u. en de kinderen uit 2012 van 09.15 - 10.00 u. Op veld 4 op de club.

Lees meer onder Algemene informatie.

Wilt u uw kind aanmelden voor de Jonge Sterren, schrijf hem of haar dan in via het aanmeldingsformulier. Stuur bij geen reactie een mail naar jongesterren@buitenveldertcom. 

Voor meer informatie: 

Dayenne L'abée 
jongesterren@buitenveldert.com,
06 14 37 20 46 (i.v.m. werk bij voorkeur na 18:00)

Op woensdag 14 september zullen de eerste trainingen voor de jongesterren plaatsvinden. De training start om 14.00 uur en duurt tot 15.00 uur. De wedstrijden zullen vanaf zaterdag 24 september weer van start gaan.

Verder zijn wij opzoek naar ouders/vrijwilligers die op zaterdag kunnen helpen bij het organiseren van de wedstrijden voor zowel de 1ste jaars jongesterren als de 2de jaars jongesterren.

Aanmelden kan via jongesterren.buitenveldert.com@gmail.com 

Wij hopen jullie weer snel te zien en hier weer een prachtig seizoen van te maken.

NIEUWS: 

De Jonge Sterren zijn op dit moment op vakantie! Op woensdag 19 september beginnen we aan het seizoen 2018 - 2019. De eerstejaars jonge sterren (2013) kunnen een proeftraining volgen en zich inschrijven. Voor de tweedejaars jonge sterren (2012) is het de eerste training. We starten zaterdag 29 september met de wedstrijden op zaterdag.

 • Ome Jan Eijs toernooi Jonge Sterren

  16-05-2015 - Ome Jan Eijs toernooi Jonge Sterren

  Donderdag 14 mei deden de jongste Jonge Sterren van sc Buitenveldert vol overgave mee aan het Negende Ome Jan Eijs Toernooi in Badhoevedorp bij Pancratius. Het was even wennen aan zeven tegen zeven en het grote veld met scheidsrechter, maar dat wende snel en het plezier spatte ervan af. Met een mooi...

  Lees meer >

 • Kids for Kids Toernooi Jonge Sterren bij Schoten

  25-04-2015 - Kids for Kids Toernooi Jonge Sterren bij Schoten

  Onze Jonge Sterren togen opnieuw naar Haarlem om de strijd aan te gaan op het Kids for Kids Toernooi. Het altijd goed georganiseerde toernooi waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan, was weer een mooi uitje voor onze jongens en meisjes.

  Lees meer >

 • 02-10-2014 - (ex)Profs trainen Jonge Sterren

  Woensdag 1 oktober kwam er hoog bezoek bij de Jonge Sterren-training. Liefst 17 (ex-)profs die een opleiding volgen tot TC 3 bij de KNVB, mochten hun kunsten vertonen en verzorgden voor één keer de training van onze sterren.

  Lees meer >

 • Buitenvelderts Jonge Sterren leven zich uit bij Waterwijk

  27-05-2014 - Buitenvelderts Jonge Sterren leven zich uit bij Waterwijk

  Zaterdag 24 mei speelden de jongste voetballers van Buitenveldert een toernooi bij Waterwijk in Almere. De zon scheen en onze jongens en meisjes hadden er duidelijk zin in. Het plezier spatte er vanaf en het was spannend om in het tenue van Buitenveldert ook tegen andere clubs te spelen.

  Lees meer >

 • 14-04-2014 - Jonge Sterren vermaken zich op Kids for Kids-toernooi in Haarlem

  Zaterdag 12 april speelden twee teams van de Jonge Sterren van Buitenveldert op het Kids for Kids-toernooi in Haarlem bij vv Schoten. Onze spelers en speelsters hadden er zin in en gingen de strijd dapper aan tegen andere clubs.

  Lees meer >

Bekijk alle berichten