• Nieuwe trainer voor JO17-1 zaterdag: Bart Ploeger
 • Nieuwe trainer voor JO17-1 zaterdag: Bart Ploeger
  SC Buitenveldert is verheugd Bart Ploeger te kunnen verwelkomen als trainer van onze JO17-1 zaterdag. Bart neemt het stokje met onmiddellijke ingang over van Andrea Contini. Joël Creton blijft assistent-trainer van het team. 
   
  Bart heeft bij Sporting Martinus de nodige ervaring als trainer van jeugdteams opgedaan. Hij beschikt over een UEFA C-diploma. Om zich als trainer verder te bekwamen, wil hij komend seizoen de UEFA B-opleiding volgen. Bart heeft de komende seizoenen bewust voor SC Buitenveldert gekozen. Hij studeert aan de Hogeschool van Amsterdam en ziet in SC Buitenveldert ook een goede stageplek. Daar werkt de club graag aan mee, te meer omdat Bart SC Buitenveldert ook op die manier sterker kan maken.
   
  Bart stelt zich graag aan de club voor:
   
  "Ik ben Bart Ploeger 27 jaar oud en woon in Amsterdam. Momenteel zit ik in m’n laatste jaar Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam en ben ik afgestudeerd als sport en bewegingsagoog/coördinator. Mijn passie is om dagelijks bezig te zijn met het ontwikkelen van jeugd, daarom werk ik onder andere als pedagogisch medewerker bij Kinderrijk. Afgelopen seizoen ben ik trainer geweest van Sporting Martinus O15-1 en was ik vroeger zelf in de jeugd actief op divisie niveau. Mijn ambitie is om op BVO niveau jeugdspelers verder te ontwikkelen, zowel als voetballer en als persoon. Buitenveldert is de club die hier aan bijdraagt en betreft een omgeving die mij uitdaging biedt om mezelf als trainer verder te ontwikkelen. Ik ga met veel enthousiasme aan de slag om stappen te maken richting mijn droomdoel. We zien elkaar snel langs de velden.
  Sportieve groet,
  Bart Ploeger"
   
  Veel succes met de JO17-1, Bart!