• Laurens ten Heuvel ook komende seizoenen HJO Boven- en Middenbouw Jongens
  • Laurens ten Heuvel ook komende seizoenen HJO Boven- en Middenbouw Jongens

    Laurens ten Heuvel is ook de komende seizoenen hoofd jeugdopleiding (HJO) midden- en bovenbouw bij de jongens bij SC Buitenveldert. Laurens is reeds verbonden aan de club als trainer van de Zat O23-1. Hij zal zijn functie als HJO volgend seizoen niet meer combineren met het trainerschap, maar zich volledig richten op de ontwikkeling van onze trainers en van onze teams. Davey van Gellecum blijft als Technisch Jeugdcoördinator (TJC) Middenbouw volgend seizoen actief onder de overkoepelende verantwoordelijkheid van Laurens als HJO.

    Laurens heeft een rijk verleden als profvoetballer in de Nederlandse en Engelse competities en speelt nog altijd bij Ajax in de veteranen. Ook heeft hij veel ervaring als trainer in het amateurvoetbal. Voor wie meer wil weten over zijn voetballoopbaan, zie: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Laurens_ten_Heuvel). 

    Laurens ten Heuvel: ‘Ik ben dit seizoen begonnen als HJO en ik moet zeggen: dat smaakt naar meer. Sc Buitenveldert is een club met ambitie en met veel potentie, maar ook met het nodige werk aan de winkel in de jeugdopleiding. Ik heb er zin in om trainers en spelers te helpen zich verder te ontwikkelen in hetgeen zij en ik het liefst doen: voetballen.

    Sebastian Reyn, jeugdvoorzitter: ‘Met Laurens investeren we ook de komende seizoenen in een kwalitatieve versterking van onze jeugdopleiding. We hebben Laurens leren kennen als voetbaldier pur sang en een fijne vent die goed bij de club past. Met zijn kennis en ervaring kunnen we de jeugd van sc Buitenveldert naar een hoger niveau tillen.’