• Kyra Albada staat volgend seizoen voor de MO15-1

  • De club is blij te kunnen laten weten dat Kyra volgend seizoen als trainer en coach  aan de slag gaat bij de MO15-1. Dit seizoen is zij nog de trainer van de MO13-1.

    Kyra is blij met de mogelijkheid om een van de vlaggenschepen van het meidenvoetbal bij sc Buitenveldert te gaan leiden. Ze ziet al uit naar het volgende seizoen, als er hopelijk weer gewoon kan worden gevoetbald.

    Kyra: “De meeste meiden die volgend jaar in de MO15-1 spelen ken ik al vanaf de MO11. Met twee MO11 selectieteams ben ik in 2016 begonnen. Een groep getalenteerde meiden die veel ambitie hadden om de top te bereiken. Met deze meiden heb ik veel plezier en succes beleefd op het voetbalveld in de afgelopen 4 seizoenen. We zijn zo vaak kampioen geworden, dat ik niet eens meer zeker weet of het 5 of 6 keer was! Daarnaast ik heb ook heel veel van en met ze geleerd. Samen hebben we elke keer de ambitie om beter en op hoger niveau te gaan spelen. Daarom was het voor mij geen moeilijke keuze om weer een leeftijdsgroep met ze mee omhoog te gaan. Ik heb erg veel zin om weer met deze groep meiden aan de slag te gaan en samen met Jacco (assistent coach) langs de lijn te staan. En natuurlijk ook de onwijs leuke groep ouders niet te vergeten, die ons door weer en wind elke wedstrijd weer trouw bijstaan en aanmoedigen! We gaan er weer een mooi, leerzaam en succesvol seizoen van maken!”

    Op de foto staat Kyra helemaal links als trotse trainster van haar team.