• Jeugdvoetbalbeleidsplan 2019-2022 voor SC Buitenveldert!

  Zie hier het nieuwe Jeugdvoetbalbeleidsplan 2019-2022 voor SC Buitenveldert!

  "Een betrokken club voor iedereen met passie voor voetbal!" Dat is de titel van het nieuwe Jeugdvoetbalbeleidsplan van SC Buitenveldert, dat door het hoofdbestuur is vastgesteld. Aan het plan hebben velen gewerkt. Ook hebben we veel goede reacties ontvangen op onze e-mail consultatie onder leden, waarvoor dank. We zijn er als club trots op het plan nu te kunnen presenteren.

  In het jeugdvoetbal gaat het erom dat kinderen met plezier beter leren voetballen. Om dat te waarborgen, moet SC Buitenveldert veel zaken regelen. Dat kunnen kleine dingen zijn, maar het gaat soms ook om fundamentelere zaken. SC Buitenveldert heeft de afgelopen jaren veel bereikt in het jeugdvoetbal. Daar zijn we trots op. Ons succes is echter geenszins vanzelfsprekend. Integendeel, daar zullen we ons best voor moeten blijven doen. Bovendien zijn er zeker ook verbeteringen mogelijk en nodig, daar zijn we eerlijk over. Ons doel: een aansprekende visie op leren voetballen, een sterke en gezonde cluborganisatie en een positief sportklimaat.

  Om dit alles voor elkaar te krijgen, is het Jeugdvoetbalbeleidsplan 2019-2022 onontbeerlijk. Het plan bevat de visie van de club op het jeugdvoetbal en vertaalt deze naar een zo praktisch mogelijke aanpak voor de komende drie seizoenen. Het plan geeft ook uitdrukking aan de eigenheid en het onderscheidende vermogen van SC Buitenveldert.

  Het komt nu aan op dingen doen! We roepen daarom iedereen met dit plan op zijn of haar bijdrage te leveren. We zullen niet alles in één keer kunnen oplossen. Wel kunnen we ons stap voor stap verbeteren. Doe je mee?

  Mocht je willen bijdragen (of nog vragen of opmerkingen hebben), neem dan contact op met onze jeugdvoorzitter Sebastian Reyn, jeugdvoorzitter@buitenveldert.com of 0651840434

  Klik hier of op onderstaande plaatje voor het volledige beleidsplan