• Henk Storm legt taken als algemeen coördinator neer
 • Henk Storm legt taken als algemeen coördinator neer
   
  Na twaalf jaar trouwe dienst in het belang van SC Buitenveldert, heeft ons aller Henk Storm zijn taken als algemeen coördinator van de jeugdafdeling neergelegd. Henk heeft laten weten dat zijn werk — hij staat in het dagelijkse leven in de keuken van een populair restaurant — en zijn vrije tijd nu prioriteit moeten hebben. 
   
  Het bestuur van SC Buitenveldert heeft begrip voor het besluit van Henk en is hem zeer dankbaar voor het vele goede werk dat hij voor de club heeft verricht. Henk was steevast een rots in de branding, ook in woelige tijden. Met zijn organisatorische kwaliteiten en gezonde verstand was hij vooral voor de jeugdafdeling een belangrijke steunpilaar en vraagbaak. We zullen Henk zeer missen (al hopen we stiekem dat we hem in zijn vrije tijd ook nog eens langs de lijn zullen treffen). 
   
  Encarna Hernandez heeft zich bereid verklaard de taken van Henk als algemeen coördinator over te nemen. Dank je wel, Encarna! Het e-mailadres waarop zij kan worden bereikt is: coordinator-jeugd@buitenveldert.com (hetzelfde adres als waarop Henk kon worden bereikt).