• Hassan Azoum en Jeffrey van Delft nieuwe trainers Vrouwenselectie
 • Hassan Azoum (52) wordt volgend jaar de nieuwe trainer-coach van onze Vrouwen 1. Hij volgt Chantal de Ridder op, die haar carrière voortzet bij Ajax. Hassan is een goede bekende in het Nederlandse vrouwenvoetbal. Bij Ter Leede was hij 3 seizoenen trainer van vrouwen 1. Momenteel is hij werkzaam bij VV Alkmaar (Eredivisie).

  Hassan: ‘Sc Buitenveldert trekt me aan, vanwege de ambitie om weer terug te keren naar de Topklasse. Met de bestaande selectie, de doorstroming van een aantal getalenteerde jeugdspelers, en met een aantal gerichte versterkingen van buitenaf, willen we binnen enkele seizoenen terug naar waar sc Buitenveldert hoort: bij de top van het vrouwenvoetbal.

  Jeffrey van Delft (33) volgt Johan Kraaikamp op als trainer van de Vrouwen 2. Als trainer was Jeffrey onder andere actief bij Swift, FC Volendam en SV Kampong. Jeffrey heeft zijn UEFA B en is in het dagelijks leven een eigen sportschool. Daarnaast is hij werkzaam als Buurtsport coach en personal trainer.

  Jeffrey: ‘Ik heb enorm veel zin om samen met Hassan met deze groep aan de slag te gaan. Als trainer probeer ik om spelers te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en om voor elkaar door het vuur te gaan. Als we dat samen doen, dan kan iedere speler het maximale uit zichzelf halen en kan er iets moois ontstaan.’

  Peter Weilenmann, voorzitter vrouwenafdeling: ‘We zijn zeer blij dat we Hassan en Jeffrey aan ons hebben kunnen binden. De mannen zijn zeer prestatiegericht en beseffen tegelijkertijd dat plezier en een goede sfeer cruciaal zijn om succesvol te kunnen zijn. Dat is precies waar wij als club voor staan. Laat het nieuwe seizoen maar beginnen!’

  (foto Jeffrey volgt)