• Haci Bulut komende seizoenen HJO Onderbouw en Jonge Sterren bij SC Buitenveldert
 • Haci Bulut komende seizoenen HJO Onderbouw en Jonge Sterren bij SC Buitenveldert

  Het doet SC Buitenveldert plezier Haci Bulut te kunnen presenteren als Hoofd Jeugdopleidingen Onderbouw en Jonge Sterren voor de komende seizoenen. Haci volgt daarmee aan het einde van dit seizoen Frank van der Zande op (zie het eerdere bericht op deze site). Haci zal, in goed overleg, al worden betrokken bij de voorbereiding van volgend seizoen.

  Haci is als trainer al enige seizoenen veel te vinden op en rond de velden van SC Buitenveldert. Tevens geeft hij leiding aan Buitenveldert Football Academy Powered By Next Level Futbol. Hij heeft ruime ervaring als profvoetballer bij Telstar, AGOVV, Kayserispor en Sariyer SK. Hij was tevens jeugdscout bij FC Utrecht. Haci geeft al jaren techniektraining aan spelers van profclubs en topamateurclubs. Hij beschikt over een groot netwerk in de Amsterdamse voetbalregio.

  Het bestuur heeft Haci leren kennen als kundig, zeer gedreven en vastbesloten om SC Buitenveldert naar een (nog) hoger niveau te tillen. Hij staat te popelen om te beginnen.

  Haci stelt zich graag voor:

  “‘Ik ben de club dankbaar voor deze geweldige kans en zal samen met de leden, trainers en vrijwilligers er alles aan doen om de Onderbouw en de Jonge Sterren van sc Buitenveldert naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen en van sc Buitenveldert een club te maken waar spelers graag hun eerste stappen zetten. Elk kind verdient goede trainingen en individuele aandacht op zijn of haar niveau. Ik kijk er bijzonder naar uit om vanaf volgend seizoen met jullie er iets moois van te maken.”