• Guyety Koolbergen volgend seizoen trainer van de JO19-1

 • SC Buitenveldert is verheugd te kunnen melden dat onze JO19-1 (zaterdag) volgend seizoen wordt getraind en gecoached door Guyety Koolbergen, die van Swift de overstap maakt naar onze club. Hij stelt zich graag aan jullie voor. 
   
  “Beste leden, vrijwilligers en supporters van sc Buitenveldert, 
   
  Graag stel ik mij aan jullie allen voor als de nieuwe trainer van de JO19-1. 

  Mijn naam is Guyety Koolbergen, 30 jaar jong en woonachtig in Amstelveen, al verhuis ik binnenkort samen met mijn vriendin. Tien jaar geleden ben ik begonnen als trainer in de voetballerij na een sportopleiding te hebben gedaan. Nu ben ik naast het voetbal werkzaam als manager bij meerdere sportscholen.

  In het leven ben ik iemand met veel ambitie en positiviteit. Openheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Presteren als individu en presteren als team maar ook zeker als vereniging!

  Ik hoop met mijn achtergrond en ervaring het jeugdvoetbal omhoog te krikken en jongens uit de JO19-1 klaar te stomen voor het seniorenvoetbal. Ik hoop op een goed seizoen in 2020/2021 en schroom niet om kennis te maken wanneer wij allen weer in de voorbereiding aanwezig zijn.

  Tot gauw op de velden en groetjes,

  Guyety Koolbergen