• Gezocht: trainer-coaches voor diverse jongens jeugdteams
 • Voor komend seizoen 2019-2020 is sc Buitenveldert nog op zoek naar geschikte en ambitieuze  trainer-coaches voor diverse jongens jeugdteams.

  sc Buitenveldert is een grote club met een kloppend voetbalhart. sc Buitenveldert wil zich in de regio Amsterdam onderscheiden met een inspirerend en positief sportklimaat voor jongens én meiden met een voetbalhart, ondersteund door een innovatieve opleidingsvisie, goede trainers en een deskundige staf. 

  De jeugdopleiding van sc Buitenveldert is sinds jaar en dag een begrip in Nederland. sc Buitenveldert is tevens partnerclub+ van Ajax en binnen de jeugdopleiding staat het opleiden en ontwikkelen van spelers centraal. Daarbij hechten wij veel waarde aan plezier én ontwikkeling van trainer-coaches.

  Wij zijn voor het seizoen 2019-2020 op zoek naar ambitieuze trainer-coaches voor diverse jeugdteams. De uitdaging is, om in samenwerking met de technische staf en andere trainer-coaches,  jouw team naar een hoger niveau te tillen en ze verder te ontwikkelen op technisch, tactisch, fysiek en mentaal gebied.

  Je profiel: 

  - Goede communicatieve vaardigheden, kan leiding geven en een enthousiaste houding. 

  - Ervaring met trainerschap en jeugd, ervaring met het jeugdvoetbal is een pré. 

  - Staat open voor samenwerking met de overige trainers-coaches van dezelfde lichting.

  - Verzorgen van trainingen

  - Coachen van wedstrijden. 

  - In bezit zijn van een trainingsdiploma JVT of UEFA C (Youth).

  - De trainer-coach conformeert zich aan het voetbalbeleid van sc Buitenveldert.

   

  Wij bieden: 

  - Prima werkomgeving  waar je de ruimte krijgt je te kunnen ontwikkelen als trainer met enthousiaste trainer-coaches en coördinatoren 

  - Een vereniging waar plezier en presteren samengaan 

  - Duidelijke visie in het opleiden van spelers en trainer-coaches 

  - Passende vergoeding

   

  Meer informatie? Solliciteren?

  Herken jij jezelf in het profiel en ben je beschikbaar voor seizoen 2019-2020 ? Stuur dan een mail met je CV en motivatie t.a.v. Frank van der Zande naar: trainersgezocht@buitenveldert.com

 •