• Frank van der Zande stopt eind dit seizoen als HJO Onderbouw
  • Na drie seizoenen stopt Frank eind dit seizoen als Hoofd Jeugdopleidingen (HJO) Onderbouw van SC Buitenveldert. Frank is al jaren een van de bepalende gezichten van de jeugdopleiding van onze club. Met zijn bevlogenheid, betrokkenheid en kennis van zaken heeft hij daaraan een zeer belangrijke bijdrage geleverd. Hij was — en is — niet alleen belangrijk als HJO maar ook als coördinator, trainer en opleider. Hij heeft een hele generatie jonge trainers opgeleid en talloze initiatieven ontplooid die de club sterker hebben gemaakt. Het hoofdbestuur is Frank dankbaar voor de bijdrage die hij heeft geleverd en tot het einde van dit seizoen nog steeds levert.

    Jeugdvoorzitter Sebastian: “Als HJO Onderbouw kun je het niet snel goed doen bij een club die ambitie heeft een van de beste jeugdopleidingen van de regio Amsterdam te zijn. Frank verdient groot respect, als HJO, als trainer en als mens. Hij heeft veel bereikt en heeft het in zijn verschillende rollen binnen de club uitstekend gedaan. SC Buitenveldert is hem veel dank verschuldigd.”
     
    Het spreekt vanzelf dat de club zo snel mogelijk een goede opvolger voor Frank zal aanstellen als HJO Onderbouw, passend bij de ambities van SC Buitenveldert in het jeugdvoetbal.