• Finnian Broekhuizen maakt de overstap naar Ajax Zaterdag
 • Finnian Broekhuizen maakt de overstap naar Ajax Zaterdag.

  Jeugdspeler Finnian Broekhuizen, dit jaar officieel al 12,5 jaar Buitenveldert lid maakt voor komend seizoen de overstap naar Ajax Zaterdag.

  Finnian is al lang een bekend gezicht bij Buitenveldert. Vanaf zijn 5 de jaar speelt hij al bij Buitenveldert, Het begon met F9 en hierna
  alleen nog in de selectieteams van F helemaal tot dit jaar in de Heren 1 Zaterdag. Met zijn inmiddels 19 jaar 1 van de jongste spelers voor ons eerste elftal.

  Dit jaar is zijn waarde voor Heren 1 al bewezen met in totaal tot nu toe, 17 doelpunten (met hopelijk nog 2 wedstrijden in de nacompetitie te gaan). Door een polsbreuk heeft hij dit jaar helaas6 wedstrijden moeten missen.

  Tijdens zijn voetbalcarri√®re tot nu toe heeft hij een aantal stages gedaan bij profclubs, o.a. AZ, Volendam, Almere City, Ajax en N.E.C. en 6 jaar in het KNVB-talententeam. Een talentvolle speler waar we hopelijk nog veel van zullen horen. Met zijn snelheid en tweebenig spel is hij een luis in de pels voor menig verdediger.

  Finnian, we zullen je missen maar wensen je alle succes toe bij je stap naar Ajax en de deur bij Buitenveldert staat altijd wagenwijd voor je open.

   

  Lees hier het officiele persbericht op de Ajax Zeterdag website.