• Club van 100

  Sc Buitenveldert is en wil laagdrempelig blijven. De lage contributie is speelt daarbij een belangrijke rol. De consequentie van deze keuze is dat de club beperkt is in haar financiĆ«le middelen. 

  De club van 100 is een club van leden en niet-leden die Sc Buitenveldert een warm hart toe dragen en de club ieder jaar met een bijdrage financieel steunen.

  Wilt u ook 'lid worden' van de club van 100? Stuur dan een bericht naar:clubvan100@buitenveldert.com

 • sc Buitenveldert in de Zuidas

  sc Buitenveldert is samen met de Vrije Universiteit de oudste bewoner van de Zuidas. De  verenigingen sc Ahrends en SCA voetballen al sinds 1915 in het gebied wat nu de Zuidas heet.

  sc Buitenveldert zal ook in het Zuidasgebied blijven. In 2009 heeft de gemeente Amsterdam het besluit genomen dat BTV op de Zuidas blijft, met 4 (hele) velden. Volgens de huidige plannen zullen de 4 velden worden gepositioneerd in het gebied waar nu nog het Wis- en Natuurkunde gebouw van de VU ligt, grenzend aan de A.J. Ernsstraat en de Buitenveldertse Laan.

  Tot ongeveer 2018 zal BTV nog op haar huidige locatie blijven. In de zomer van 2010 zal ook Veld 3 met kunstgras worden vernieuwd. Hiermee wordt de gebruikscapaciteit van het sport complex aanzienlijk vergroot.

 • Gedragscode

  Hieronder vind je de nieuwe gedragscode van sc Buitenveldert. Met deze gedragscode willen we iedereen die met sc Buitenveldert in aanraking komt duidelijke richtlijnen bieden omtrent de gewenste omgangsvormen op de club. Of je nu spelend lid, trainer, teamleider, ouder, toeschouwer of commissielid bent; we moeten afspraken maken die we met elkaar willen naleven, met als belangrijkste doel: de goede sfeer op de club behouden en vervelende incidenten voorkomen 

  Als wij met zijn allen bekend zijn met de gedragscode en de regels consequent naleven, dan wordt voetballen en kijken naar onze spelers en speelsters een nog aangenamere ervaring. 

  Klik op onderstaande plaatje voor een volledige versie van de gedragscode.

 • Kernwaarden