• Detlef Le Grand ook volgend seizoen hoofdtrainer sc Buitenveldert
  • Detlef Le Grand ook volgend seizoen hoofdtrainer sc Buitenveldert 

    De zaterdag 1 zal ook volgend seizoen worden geleid door Detlef Le Grand. Detlef en Sc Buitenveldert zijn verlenging van het contract met één seizoen overeengekomen, met een optie tot verlenging met nog één seizoen. Detlef is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van sc Buitenveldert. 

    Detlef Le Grand: ‘Sc Buitenveldert is een fijne club, met een gezonde ambitie. Met de goede jeugd en de aantrekkingskracht als club op de Zuidas, heeft deze club veel potentie. Met vijf spelers die dit seizoen zijn doorgeschoven uit de eigen jeugd en met versterking van buitenaf, mikken we voor dit seizoen op een plek in de nacompetitie.’

    Bertholt Leeftink (bestuurslid technische zaken): 'Ik ben erg verheugd dat we een principe-overeenkomst voor twee seizoenen hebben getekend. Het is een bevestiging van ons vertrouwen in Detlef. Als club willen we volgend seizoen een verdere stap zetten om de Zaterdagselectie nog beter te faciliteren, zodat we onze doelstelling - promotie naar de 2e klasse - kunnen realiseren’.