• Corona Update

  14 september 2020

  Beste leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers en train(st)ers, 

  De trainingen en wedstrijden zijn alweer een aantal weken bezig. Om te zorgen dat we deze zonder onderbrekingen kunnen voortzetten willen we jullie via deze weg nogmaals vragen om extra alert te zijn op de regels en maatregelen die gelden op en rondom het BTV-complex!!

  Om alles in goede banen te leiden hebben we het volgende moeten besluiten (op advies van onze medische-commissie en mede ingegeven dat de gemeente ons verantwoordelijk houdt voor de handhaving);

  • Voor de woensdagmiddag zullen, a la de bardienst, 3 personen ingedeeld worden als corona-coördinator. De hesjes zijn af te halen bij Henk Storm.
  • Voor elke thuiswedstrijd wijst de trainer-coach of leider één ouder aan die toeziet op het naleven van de coranaregels (anderhalve meter en looprichting). Het bijbehorende hesje wordt door Peter Weilenmann uitgereikt.

  Wilt u zich als vrijwilliger/corona-coördinator aanmelden kunt u dit doen via hb.secretaris@buitenveldert.com

  Hier vind je een overzicht van alle Corona afspraken bij on sop de club.

  We zijn een vereniging en dragen met z’n allen de verantwoording!! Wij willen u dan ook vragen om de regels en aanwijzingen van de corona-coördinatoren op te volgen! En bovenal willen we dat iedereen gezond blijft! 

   

  Sportieve groet,

   

  Het bestuur