• De Club van 100

  In een tijd waarin alles duurder wordt doet sc Buitenveldert erg haar best om laagdrempelig te blijven. De contributie zo laag mogelijk proberen te houden speelt daarbij een belangrijke rol. De consequentie van deze keuze is dat de club beperkt is in haar financiële middelen. 

  De Club van 100 is een club van leden en niet-leden die sc Buitenveldert een warm hart toedragen en de club ieder jaar met een bijdrage financieel steunen. Ook deze bijdrage is laagdrempelig, namelijk 35 euro per jaar. Meer bijdragen mag natuurlijk altijd, maar 35 euro is het minimale bedrag. In ruil daarvoor komt jouw naam of bedrijf prominent op een groot bord in de kantine te hangen en uiteraard vermelden wij jouw naam op deze pagina. Aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen krijg je een verzoek om te doneren. En hoe meer donateurs, des te beter voor onze mooie club.

  De Club van 100 is opgericht op 14-08-1986. Met Henk Voskuilen als voorzitter, Ton Kraan als penningmeester en o.a. Leo ten Bokum als bestuurder. Later zijn daar Cor Bergen en Arno de Korte bijgekomen. Tot ons groot verdriet zijn Cor Bergen en Leo ten Bokum inmiddels overleden en heeft Ton Kraan een stapje terug gedaan. Ook Henk Voskuilen heeft aangegeven het stokje over te willen dragen en zodoende is de Club van 100 op zoek gegaan naar nieuwe bestuurders. We zijn dan ook zeer verheugd jullie te kunnen melden dat Rein Rog de rol van voorzitter op zich gaat nemen en dat Barry Maas algemeen lid gaat worden. Met ingang van het nieuwe seizoen zullen zij in functie treden.

  Het bestuur van de Club van 100 gaat er dan als volgt uitzien.

  • Voorzitter: Rein Rog
  • Penningmeester: Michiel Stofberg
  • Secretaris: Arno de Korte
  • Algemeen lid: Barry Maas

  De Club van 100 steunt projecten waar alle leden van sc Buitenveldert baat bij hebben. De club van 100 heeft voor dit seizoen een nieuwe versterker gekocht, die binnenkort geïnstalleerd gaat worden door Best Contact.

  Wil jij sc Buitenveldert extra ondersteunen? Vul dan snel het formulier hieronder in en word ook lid van de club van 100!

  Een mail sturen naar clubvan100@buitenveldert.com kan natuurlijk ook. Wij nemen dan contact met je op.

 • Huidige leden Club van 100 seizoen 22/23
  Trude van Berkum Paul Duvivié
  Ton de Bray Jort en Wil Eijs
  Sander Carmiggelt Sebastian Reyn
  Arjen Florijn Dolf de Meij
  Jos & Ellie Johan Broekhuizen
  Geervliet Jos Ton Kraan
  Geervliet Remco Bert Rijmers
  Peter Holthaus Sophie Nijmeijer
  Karel Hurks Fam. Latenstein
  George IJkelenstam Bertholt Leeftinck
  Ronald Kat Bouke Endtz
  André de Leeuw Dennis Langenakker
  John Liebenwein Jan Langenakker
  George Meister Marcel Geervliet
  Theo de Soet Cor Bergen
  Michiel Stofberg Frans van der Lugt
  Henk Voskuilen Rein Rog
  Henny Voskuilen Zaterdag 5
  Marjon Vredeveld-Scheffer Barry Maas
  Wies Maas Ivon Keizer
  Marco Neervoort Peter Weilenmann
  Wilbert van de Vrugt Adri Heijt
  Fred Wijnen Frits Barend
  Arno de Korte, Aurora, Silvio & Massimo Paul Reijnierse
  Esther Bergen, Jordy & Danny