• TRAININGEN VANAF DO HERVAT, OOK ONDERLINGE WEDSTRIJDEN VOORJAARSVAKANTIE INFO
 • 16 FEB: TRAININGEN VANAF DO HERVAT, OOK ONDERLINGE WEDSTRIJDEN + VOORJAARSVAKANTIE INFO
  De velden zijn weer sneeuwvrij. Na de sneeuwpret kan vanaf donderdag de voetbalpret weer aanvangen. Vanaf donderdag 18 feb gaat het avondkloktrainingsschema weer in. Dat geldt ook voor de onderlinge wedstrijden in het weekend.In de voorjaarsvakantie 22/2 t/m 28/2 zijn er geen trainingen voor de (niet selectie) onderbouw en Jonge Sterren. Alle andere teams kunnen trainen op hun reguliere tijdstip tenzij anders door hun trainer/coach geinformeerd.

  14 FEB: EINDE VRIESPERIODE IN ZICHT; CLUB ZEKER T/M WOENSDAG GESLOTEN 
  De komende dagen gaat het dooien. Om op kunstgras verantwoord te kunnen voetballen, moet eerst alle sneeuw van de velden zijn verdwenen. Daarom blijft de club tot en met woensdag helaas nog gesloten. Op woensdag keuren we de velden. Vervolgens laten we weten of er vanaf donderdag inderdaad weer kan worden getraind. Hoe dan ook tot snel!

  10 FEB CLUB OOK DIT WEEKEND NOG GESLOTEN
  De weersverwachting is duidelijk: het is ook dit weekeinde nog te koud om op een verantwoorde manier te kunnen voetballen. Daar staat tegenover dat het waarschijnlijk koud genoeg is voor ijspret. De club blijft daarom op zaterdag en zondag nog gesloten. Hopelijk kunnen de trainingen volgende week worden hervat. Nadere berichtgeving hierover volgt. Voor de schaatsers onder ons, veel plezier, wees voorzichtig en blijf gezond. En tot snel weer op de club.

  Foto: dinsdag 8 feb

  8 FEB
  Hallo voetbalvrienden, gelet op de weersverwachting de komende dagen heeft het hoofdbestuur besloten de club ook op donderdag en vrijdag te sluiten. De trainingen t/m woensdag waren al afgelast. Over het weekend besluiten we op donderdag. Op grond van de huidige weersverwachting is de kans groot dat er ook in het weekeinde nog niet kan worden gevoetbald, maar dat hangt van de weersverwachting de komende dagen.


  5 FEB
  Beste Buitenvelders, wegens de extreme weersomstandigheden de komende week zijn wij, in het belang van ieders gezondheid, helaas genoodzaakt de wedstrijden en trainingen van zondag 7 feb t/m woensdag 10 feb af te gelasten en het clubgebouw dan gesloten te houden. Op woensdag beoordelen we of, en zo ja wanneer, de trainingen en de wedstrijden weer kunnen worden hervat.