• Bestuursleden gezocht! Kom jij ons versterken?
 • Voor de functie voorzitter zoeken wij opvolging en voor algemene zaken zoeken wij versterking

  Altijd al een keer een bestuursfunctie geambieerd of al eerder ervaring opgedaan en zou je het leuk vinden om het bestuur van Sportclub Buitenveldert te versterken? Meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek.

  Het bestuur van Sportclub Buitenveldert wordt gevormd door zes/zeven leden. Naast een voorzitter, penningmeester en secretaris zijn er bestuursleden met de portefeuille jeugd, Zuidas/Sportcomplex en algemene zaken. Het bestuur vergadert 1 keer per maand en daarnaast zijn er diverse besprekingen, telefoontjes en e-mailverkeer.

  Vacature voorzitter
  Bertholt Leeftink is sinds 2012 voorzitter van BTV. Statutair zit zijn termijn van 3x3 jaar erop en is het tijd om het stokje over te dragen.

  Als voorzitter is het belangrijk om de goede sfeer binnen de vereniging te bewaken, om in goede samenwerking met het bestuur en commissies de vereniging gezond te houden en vooruit te kijken.

  Vacature Algemene Zaken
  Binnen onze sportclub zijn er naast de vaste zaken zoals contributie en jeugd, onderwerpen als technische zaken, communicatie, sponsoring en senioren(heren en vrouwen) die op dit moment onderbezet zijn. 

  Precieze taak-en portefeuille verdeling komen in onderling overleg tot stand, mede op basis van de wensen en competenties van de kandidaten.

  Aanmelden:
  Mocht je enthousiast zijn om tot het hoofdbestuur toe te treden, neem dan contact met ons op. Dit kun je doen door een van ons aan te spreken op de club of een email te sturen naar hb.secretaris@buitenveldert.com