• Adrie Klijsen trainer van JO16-1 (zondag)
 • Hoi ik ben Adrie Klijsen 51 jaar

  Ik ben bij buitenveldert gekomen toen mijn zoontje Nicky wilden gaan voetballen dat is nu 9 jaar geleden. Hij begon toen nog genoemd bij de F-jes ( F10 ). Die hadden toen geen trainer en begeleider ( coach ). 

  Ik ben dat toen gaan doen met nog een ouder, inmiddels nu aan mijn  9de seizoenen bezig  en 7 kampioenschappen mogen vieren met de jongens en ouders. Ik train en coach de jongens nog steeds met heel veel plezier. Een aantal van de jongens heb ik nog steeds in mijn team, nu de nieuwe JO16-1 zondag.
  We gaan er een mooi seizoen van maken met hier en daar wat aangepast ivm corona maar als iedereen zich hier aan houdt dan wordt het weer gezellig langs de lijnen.

  Buiten het trainen en coachen leeg ik op de zaterdag de vuilnisbakken op het terrein zodat dit een beetje netjes blijft.

  Ik hoop dit allemaal nog wel een paar jaar te doen vooral omdat ik het leuk vindt om met een groep te werken die zich ook altijd 100% inzetten op de trainingen en tijdens de wedstrijden, maar ook met de ouders want ook zonder hen wordt het lastig om een team neer te zetten die willen presteren maar ook plezier willen hebben.

  Maak er wat moois van met zijn alle vroeger werd er altijd gezegd samen spelen samen delen en zo hoort dat ook, houdt respect voor elkaar en het is een spel en dat moet ook met plezier gaan en winnen is altijd leuk en maakt de band sterker met elkaar maar de kunst is bij verliezen die band ook te houden want zo blijf je plezier houden in de sport.

  Gr Adrie Klijsen