• Toelichting

    sc Buitenveldert is een bijzondere vereniging met een open sfeer. De vereniging is laagdrempelig, heeft een lage contributie en haar leden komen uit alle geledingen van de samenleving, van jongens én meisjes, autochtonen en allochtonen, hoog- en laag opgeleid. Het lidmaatschap van een vereniging kent naast de vele geneugten ook verplichtingen. Ouder van spelers jonger dan 18 zijn verplicht minimaal 1 maal per jaar een bardienst te draaien. Daarnaast vragen we ondersteuning van leden in de funkties van Teamleiding, coördinatie en training.

    Voor de meeste leeftijden geldt een wachtlijst. Middels onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst van Sc Buitenveldert. Aanmelding geeft daarom geen garantie voor een lidmaatschap maar geeft ook geen verplichtingen.

    Een inschrijving voor de wachtlijst loopt van 1 januari  tot en met 31 december. Daarna wordt de lijst gewist en moet je je weer opnieuw inschrijven.

    De aanmelding is pas geldig als deze door een bevoegd persoon van sc Buitenveldert is goedgekeurd. Voor de definitie inschrijving is altijd een getekend (papieren) inschrijfformulier vereist.

    Via dit formulier kun je je ook opgeven om in aanmerking te komen voor een van onze selectie-teams. Na beoordeling van de door jou ingevulde gegevens zal de Technische Commissie je eventueel uitnodigen voor een proeftraining