• Toelichting

  sc Buitenveldert is een bijzondere vereniging met een open sfeer. De vereniging is laagdrempelig, heeft een lage contributie en haar leden komen uit alle geledingen van de samenleving, van jongens én meisjes, autochtonen en allochtonen, hoog- en laag opgeleid. Het lidmaatschap van een vereniging kent naast de vele geneugten ook verplichtingen. Ouder van spelers jonger dan 18 zijn verplicht minimaal 1 maal per jaar een bardienst te draaien. Daarnaast vragen we ondersteuning van leden in de funkties van Teamleiding, coördinatie en training.

  Op dit moment zijn er bij sc Buitenveldert in de leeftijd tot 12 jaar, bij jongens géén wachtlijsten meer. In de onderbouw O8 t/m O12 en bij de Jonge Sterren is ruim plaats voor nieuwe leden.

  Op dit moment is er bij de meiden alleen plek voor meiden; geboren in 2012/2013 (MO9), geboren in 2009 (MO12), geboren in 2008 (MO13). Voor alle andere meiden is er een wachtlijst.

  Een inschrijving voor de wachtlijst loopt van 1 januari  tot en met 31 december. Daarna wordt de lijst gewist en moet je je weer opnieuw inschrijven.

  De aanmelding is pas geldig als deze door een bevoegd persoon van sc Buitenveldert is goedgekeurd. Voor de definitie inschrijving is altijd een getekend (papieren) inschrijfformulier vereist.

  Via dit formulier kun je je ook opgeven om in aanmerking te komen voor een van onze selectie-teams. Na beoordeling van de door jou ingevulde gegevens zal de Technische Commissie je eventueel uitnodigen voor een proeftraining