• Toelichting

  sc Buitenveldert is een bijzondere vereniging met een open sfeer. De vereniging is laagdrempelig, heeft een lage contributie en haar leden komen uit alle geledingen van de samenleving, van jongens én meisjes, autochtonen en allochtonen, hoog- en laag opgeleid. Het lidmaatschap van een vereniging kent naast de vele geneugten ook verplichtingen. Ouders van spelers jonger dan 18 zijn verplicht minimaal 1 maal per jaar een bardienst te draaien. Daarnaast vragen we ondersteuning van leden in de funkties van Teamleiding, coördinatie en training.

  JONGE STERREN
  Voor de Jonge Sterren 2016 en 2017 (seizoen '22-'23) is er direct plek vrij voor de overige teams is regelmatig plaats. de desbetreffende coördinator neemt contact met je op zodra er plaats voor je is.

  PROCEDURE WACHTLIJST
  Een inschrijving voor de aanmeldlijst loopt van 1 januari  tot en met 31 december. Daarna wordt de lijst gewist en moet je je weer opnieuw inschrijven.

  Let wel! Dit aanmeldformulier geeft géén recht (maar ook geen plichten) op een plaatsing in een van onze teams. Pas nadat een van onze coördinatoren contact met u heeft opgenomen voor plaatsing in een team en u van ons een (papieren) inschrijfformulier heeft ontvangen voor een lidmaatschap kunt u lid worden van sc Buitenveldert. Bij inschrijven als lid moet 50,00 voorschot op de contributie worden voldaan.

  Vanaf dit seizoen 2021/2022 geldt dat de O8-, 09 en O10 teams, waar mogelijk, voor nieuwe leden gemengde teams wordoen.

  Via dit formulier kun je je, vanaf 1 januari 2023, ook opgeven om in aanmerking te komen voor een van onze selectie-teams. Na beoordeling van de door jou ingevulde gegevens zal de Technische Commissie je eventueel uitnodigen voor een proeftraining. Dit zal gebeuren in het voorjaar van 2023.