• Toelichting

  sc Buitenveldert is een bijzondere vereniging met een open sfeer. De vereniging is laagdrempelig, heeft een lage contributie en haar leden komen uit alle geledingen van de samenleving, van jongens én meisjes, autochtonen en allochtonen, hoog- en laag opgeleid. Het lidmaatschap van een vereniging kent naast de vele geneugten ook verplichtingen. Ouder van spelers jonger dan 18 zijn verplicht minimaal 1 maal per jaar een bardienst te draaien. Daarnaast vragen we ondersteuning van leden in de funkties van Teamleiding, coördinatie en training.

  Voor alle leeftijdcategoriën zijn er wachtlijsten. Alléén voor de Jonge Sterren 2014 en 2015 is er nog plek vrij.

  Een inschrijving voor de wachtlijst loopt van 1 januari  tot en met 31 december. Daarna wordt de lijst gewist en moet je je weer opnieuw inschrijven.

  Let wel! Dit inschrijfformulier geeft géén recht (maar ook geen plichten) op een plaatsing in een van onze teams. Pas nadat een van onze coördinatoren contact met u heeft opgenomen voor plaatsing in een team en u van ons een inschrijflink heeft ontvangen voor een lidmaatschap kunt u lid worden van sc Buitenveldert.

  Vanaf dit seizoen 2020/2021 geldt dat de O8-teams, waar mogelijk, voor nieuwe leden gemengde teams wordoen.

  Voor het seizoen 2021/2022 geldt dit ook voor de O9.

  Via dit formulier kun je je ook opgeven om in aanmerking te komen voor een van onze selectie-teams. Na beoordeling van de door jou ingevulde gegevens zal de Technische Commissie je eventueel uitnodigen voor een proeftraining