Kleding

Kledingassortiment seizoen 2015-2016

Wedstrijdtenue  
Jongens en meisjes die bij sc Buitenveldert spelen krijgen hun wedstrijdtenue van de club, dat is al jaren zo en daar verandert niets aan. Sokken moet elke speller zelf kopen, dat kan op de club, vraag naar Peter Weilenmann.

Presentatiepak 
Met de presentatiepakken gaan we het voortaan anders doen. Elke speler van een selectieteam is vanaf het nieuwe seizoen verplicht om zelf een presentatiepak aan te schaffen. Een afbeelding van het presentatiepak is te zien op onze website (klik hier). Het presentatiepak wordt bedrukt met jouw initialen en je hoeft pas een nieuwe te kopen als het pak stuk of te klein is. Normaal gesproken zou het meerdere seizoenen mee moeten gaan want je draagt het alleen naar de wedstrijden toe en in  de warming up, het is niet de bedoeling dat je in dit presentatiepak gaat trainen.

Pasavonden selectieteams 
Omdat het je eigen pak wordt, is het natuurlijk belangrijk dat de maat goed is. Daarom gaan we pasavonden organiseren in de week na de Slotdag (op 17, 18 en 19 juni). Hieronder zie je wanneer jouw categorie aan de beurt is. 

Levering 
Het is belangrijk dat je komt passen anders wordt jouw presentatiepak niet op tijd geleverd. De kleding moet namelijk uit ItaliĆ« komen en daar zijn ze in verband met de zomervakantie de hele maand augustus gesloten. 
Dus passen in juni, betekent afleveren in augustus (op 18 augustus om precies te zijn). Lukt het je niet om in juni te passen, dan is er pas op 18 augustus de mogelijkheid om te passen en dan krijg je in september geleverd. Dat zou vervelend zijn.

Recreatieteams 
Spelers van recreatieteams zijn niet verplicht om een presentatiepak te bestellen, maar hebben uiteraard wel de mogelijkheid om dit te doen. Voor hen is een tweetal pasavonden georganiseerd na de zomervakantie in augustus. Zie hier voor het schema hieronder:

Trainingskleding 
Elke speler van de jeugdafdeling van sc Buitenveldert kan trainingskleding bestellen, dit geldt voor selectie- en recreatiespelers, jongens en meisjes. Het beleid van de club is dat we selectiespelers adviseren om deze trainingskleding te bestellen zodat elk selectieteam in dezelfde kleding traint. Dat is goed voor onze uitstraling naar sponsors en het is veel overzichtelijker voor de trainers bijvoorbeeld bij het indelen van partijspelen. Spelers kunnen deze trainingskleding ook passen op de aangeboden pasavonden in juni (selectieteams) en augustus (recreatieteams).

Uitzonderingen 
Voor alle duidelijkheid: bovenstaande bericht geldt voor alle jongens en meisjes van sc Buitenveldert. Uitzondering zijn de spelers van de teams die gesponsord worden, waaronder de meisjes selectieteams die door ING worden gesponsord (O17, O16, O15). Deze teams hebben presentatiepakken van de sponsor in bruikleen. De spelers van deze selectieteams kunnen overigens wel de trainingskleding passen in juni, indien deze niet door de sponsor beschikbaar wordt gesteld.

Betaling 
De spelers van de selectieteams moeten hun kleding betalen voordat het wordt afgeleverd. Graag per bankoverschrijving overmaken naar het bankrekeningnummer wat jullie op de pasavond ontvangen. Mocht het niet betaald zijn, dan kan er nog bij levering betaald worden door te pinnen. Er wordt geen kleding meegegeven indien er niet betaald is.

De spelers van de recreatieteams dienen te betalen op het moment van de bestelling, omdat de kleding kort daarna geleverd wordt. Dit kan uitsluitend door te pinnen. Er wordt geen kleding meegegeven indien er niet betaald is. 

Heb je een vraag, stuur dan een e-mail naar: kleding@buitenveldert.com

Namens de Kleding en Materiaalcommissie, 
Audry en Adrie