31-08-2017 - Parkeren bij sc Buitenveldert

Er komen ingrijpende veranderingen ten aanzien van het parkeren op de Gustav Mahlerlaan. De gemeente gaat de straat herindelen. De schuine plekken op de ventweg worden rechte plekken, wat betekent dat er na de herindeling nog ongeveer 60% van de huidige plekken overblijft. 

De verbouwing neemt zo’n twee maanden in beslag. De club zal bereikbaar blijven maar we zullen in die tijd geen parkeerplekken op straat hebben. Na de herindeling zal de gemeente betaald parkeren gaan invoeren. Tarief en tijden moeten nog bepaald, maar reken op minimaal maandag t/m zaterdag van 9:00-21:00 voor een tarief van minimaal € 2,40 per uur. Mogelijk ook op zondag.

Alternatief in het weekend en na 17 uur
Het bestuur heeft deze ontwikkeling aangegrepen om te kijken naar een alternatief. Vanaf ca. 15 maart 2015 kunnen leden en bezoekers van sc Buitenveldert in het weekend gaan parkeren op het parkeerterrein naast ons terrein. Als de Gust Mahlerlaan op de schop gaat komen daar ook de avonden vanaf 16.00 uur bij.
De parkeerkaart die u krijgt bij de slagboom, kunt u betalen in de kantine. Dat kan al bij het eerste kopje koffie want er zit geen beperkte uitrijtijd op de uitrijkaart. De kosten gaan € 2,00 per parkeeractie bedragen. Het maakt dus niet uit of u 1 of 5 uur geparkeerd staat. Gelieve de site van sc Buitenveldert in de gaten houden voor de begindatum.