22-02-2019 - Tijn Hammer nieuwe hoofdtrainer zaterdagselectie

Met ingang van volgend seizoen wordt Tijn Hammer de hoofdtrainer van de zaterdagselectie. Hij volgt Wilfred den Breejen op, die aan het eind van het seizoen stopt als hoofdtrainer. Tijn is momenteel voor het derde jaar trainer van de zaterdag 2, waarmee hij twee jaar geleden promoveerde naar de reserve 1e klasse. Als voetballer was Tijn actief bij onder andere Huizen en HBOK. Sc Buitenveldert en Tijn Hammer zijn een overeenkomst voor 2 jaar aangegaan.

Tijn Hammer: ‘Het is een enorme uitdaging om na drie jaar trainer van het 2e te zijn geweest, de kans te krijgen als hoofdtrainer op eigen benen te staan. Ik treed in de voetsporen van Wilfred, die me drie jaar geleden hier naar toe haalde en waarvan ik veel heb geleerd. Ik kijk er enorm naar uit met deze groep aan de slag te gaan. Voor nu ligt echter de focus op dit seizoen. In de 2e klasse blijven met het 1e en met het 2e doen we nog volop mee voor promotie naar de reserve hoofdklasse. Het zou fantastisch zijn als we het seizoen met een feestje kunnen afsluiten.’ 

Voorzitter Bertholt Leeftink: ‘Wat goed is komt snel. Tijn is zonder meer een talent. Sc Buitenveldert is er trots op dat we niet alleen jonge spelers kansen geven, maar dat ook trainers de mogelijkheid hebben om binnen de club door te groeien. We willen graag met Tijn een volgende stap maken met deze talentvolle groep.”