13-02-2019 - De Fun-Foundation bouwt een school in Gambia. Draag jij je steentje bij?

 

De FUN Foundation is opgericht door Ron Brouwer (oud-trainer van sc Buitenveldert) en heeft als missie om de leefomstandigheden van de kinderen in het Gambiaanse dorp Aljamdu te verbeteren op het gebied van educatie, gezondheidszorg en sport. Wij willen dit realiseren door een basisschool, medische kliniek en sportveld te bouwen. Zo willen wij de jeugd in een van de armste regio’s in Gambia en de wereld een toekomst en plezier geven.

Het eerste deel van onze missie is het bouwen van de basisschool. Een voorziening die keihard nodig is voor de kinderen die daar nauwelijks tot geen onderwijs krijgen. Voor de bouw is een aanzienlijk geldbedrag nodig van €35.000,-. Om dit bedrag bij elkaar te krijgen is de ‘Draag je steentje bij!’ actie in het leven geroepen. 

Doel van de actie  
De actie moet er voor zorgen dat de FUN Foundation de €35.000,- voor de financiering van de basisschool wordt gerealiseerd met de liefdadigheid van vrienden, familie, collega’s, teamgenoten, etc.

Hoe kun je helpen?  
Tijdens de actie kan iedereen letterlijk en figuurlijk zijn steentje bijdragen door voor een klein bedrag van €5 een steen te doneren. Bouw mee door via onderstaande Tikkie-link jouw steentje bij te dragen! De kinderen en de FUN Foundation zijn je eeuwig dankbaar.

https://tikkie.me/pay/FUN/g1d6ola4kla2eibbo06j

 

Kijk voor meer informatie op www.fun-foundation.nl/draagjesteentjebij.

 

Klik  hier of op bovenstaande afbeelding om video af te spelen.